Καλώς ήρθατε!


Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του! Η ιστοσελίδα αυτή έχει σκοπό την ενημέρωση μαθητών, γονέων, κηδεμόνων και της εκπαιδευτικής κοινότητας για το εκπαιδευτικό έργο και τις δραστηριότητες του σχολείου.

Get Adobe Flash player
Επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος ελέγχου από όλους τους μαθητές κάθε Τρίτη και Παρασκευή

Γνωρίζω παίζοντας την επιστήμη των Η/Υ

 

 

Βιβλία Δημοτικού

 

 

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

 

 

Γερά Δόντια

Παιχνίδια για την αυλή

Κατασκευές

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου σας εύχεται Καλή Χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργία.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ιδρύθηκε το 1982. Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσής του συμπαραστέκεται ενεργά στο έργο του Σχολείου, με στόχο την όσο το δυνατόν καλύτερη λειτουργία του. Η συμπαράσταση αυτή είναι πολύπλευρη, οικονομική, ηθική, λειτουργική.

Άμεσος στόχος του είναι η αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης των παιδιών και βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία τόσο με το Διδακτικό προσωπικό του Σχολείου όσο και με τους διαφόρους φορείς της εκπαίδευσης.

Οι στόχοι του Διοικητικού Συμβουλίου της διετίας  2016-2018 ήταν:

  1. Η κοινωνική αλληλεγγύη των μαθητών και των οικογενειών τους με χαμηλά εισοδήματα. Για το λόγο αυτό συμμετείχαμε στη δημιουργία του κοινωνικού βιβλιοπωλείου στο χώρο του σχολείου και ζητήσαμε από τα μέλη του Συλλόγου την άμεση συμπαράσταση τους με σχολικά είδη (μολύβια, τετράδια, σβηστήρες, ξύστρες κ.α).
  2. Η βελτίωση της υλικοτεχνικής υποδομής του Σχολείου
  3. Η δημιουργία κοινωνικών ομάδων διαφόρων δραστηριοτήτων
  4. Η καλλιέργεια των συναισθηματικών δεξιοτήτων των μαθητών

Σε πολλά από αυτά είμαστε χαρούμενοι για την υλοποίηση τους,  άλλα υλοποιούνται και άλλα ήδη έχουν δρομολογηθεί.

Φτάνοντας στο τέλος της θητείας μας, ευχαριστούμε όλους για την εμπιστοσύνη που μας επιδείξατε, για τη συνεργασία που είχαμε και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα είμαστε στο πλευρό των παιδιών μας και του σχολείου ανεξαρτήτως της θέσης στην οποία θα βρισκόμαστε στα επόμενα δύο χρόνια.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο σας καλεί όλους και όλες στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 στις 18:00  μ.μ.στο χώρο του σχολείου, για να εκλέξει το νέο Διοικητικό του Συμβούλιο.

Με σεβασμό και εκτίμηση το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο.

Παπαδόπουλος Βασίλης , Καλαγκάνη Δέσποινα, Κυράτσα Αικατερίνη, Κουτσέροβα Μαρτίνα, Λουλούδης Ιωάννης, Απτσιαούρη Μακρίνα,Σαμαρά Χρυσάνθη

Αξιολόγηση Σχολικών Μονάδων

Το σχολείο μας

Εργαστήρια Δεξιοτήτων 21+

Οδηγίες διδασκαλίας μαθημάτων σχολικού έτους 2021-22

Εποπτικά υλικά στις Φυσικές επιστήμες

Η ταινία μας

Το γκράφιτι του σχολείου μας ζωντανεύει

Copyright © 2024 1ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας  Rights Reserved.