Καλώς ήρθατε!


Το 1ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του! Η ιστοσελίδα αυτή έχει σκοπό την ενημέρωση μαθητών, γονέων, κηδεμόνων και της εκπαιδευτικής κοινότητας για το εκπαιδευτικό έργο και τις δραστηριότητες του σχολείου.

Get Adobe Flash player
Επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού αποτελέσματος ελέγχου από όλους τους μαθητές κάθε Τρίτη και Παρασκευή

Γνωρίζω παίζοντας την επιστήμη των Η/Υ

 

 

Βιβλία Δημοτικού

 

 

Ασφάλεια στο διαδίκτυο

 

 

Γερά Δόντια

Παιχνίδια για την αυλή

Κατασκευές

  1. Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου: Υλοποίηση προγράμματος διατροφικής αγωγής των τμήματων Α1 και Α2.
  2. Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου: Υλοποίηση προγράμματος, από  όλες τις τάξεις του σχολείου, για την παγκόσμια ημέρα των ατόμων με αναπηρία. Παρουσίαση στα ΜΜΕ του προγράμματος του Γ1 τμήματος.
  3. Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου: Ενδοσχολική επιμόρφωση /διάχυση Β ΄ομάδας εσωτερικής αξιολόγησης με θέμα: ¨Υποστήριξη ένταξης ευάλωτων ομάδων μαθητών/τριών  με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες¨.
  4. Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου: Επίδοση της βαθμολογίας των μαθητών/τριών των μεγάλων τάξεων. Η βαθμολογία θα σταλεί ηλεκτρονικά στους γονείς, μέσα από το my school και σε έντυπη μορφή σε κλειστό φάκελο στους μαθητές.
  5. Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου: Θα πραγματοποιηθεί η χριστουγεννιάτικη γιορτή του σχολείου η οποία θα μεταδοθεί μέσα από το κανάλι του YouTube του σχολείου.

Συγκεκριμένα θα μεταδοθούν μαγνητοσκοπημένα βίντεο από τις χριστουγεννιάτικες δράσεις των μαθητών/τριων στις τάξεις.

Επίσης θα θέλαμε να μας αποσταλεί από τους μαθητές μας μια χριστουγεννιάτικη ευχή, μια χριστουγεννιάτικη ζωγραφιά ή μια μικρή χριστουγεννιάτικη ιστορία. Οι  πιο πρωτότυπες από αυτές  θα βραβευτούν από το σχολείο.

Κλείνοντας θα θέλαμε από τους γονείς, όσοι επιθυμούν, να μας αποστείλουν ένα μικρό βιντεάκι με τα πρωτότυπα ήθη, έθιμα, ιστορίες, κάλαντα του τόπου τους ή ό,τι άλλο αυτοί θεωρούν κατάλληλο προς ενημέρωση της σχολικής μας μονάδας, στα πλαίσια της πολυπολιτισμικότητας και της διαπολιτισμικής αγωγής.

Τα σχολεία θα κλείσουν για τις γιορτές των Χριστουγέννων στις 23 Δεκεμβρίου 2021 και θα ανοίξουν τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου  2022.

Αξιολόγηση Σχολικών Μονάδων

Το σχολείο μας

Εργαστήρια Δεξιοτήτων 21+

Οδηγίες διδασκαλίας μαθημάτων σχολικού έτους 2021-22

Εποπτικά υλικά στις Φυσικές επιστήμες

Η ταινία μας

Το γκράφιτι του σχολείου μας ζωντανεύει

Copyright © 2024 1ο Δημοτικό Σχολείο Δράμας  Rights Reserved.