- Όλα τα άρθρα & οι δημοσιεύσεις Νέα/Ανακοινώσεις Σύλλογος γονέων & κηδεμόνων

Ενημέρωση για Συνδρομές, Συνέλευση και Εκλογή νέου Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ.

Αγαπητοί κύριοι και αγαπητές κυρίες γονείς των μαθητών/τριών μας,

Σας προωθώ έγγραφο μήνυμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας το οποίο περιλαμβάνει…

α) ένα σύντομο απολογισμό για τις δράσεις που υλοποίησε ο Σ.Γ.Κ. κατά τη διάρκεια του προηγούμενου σχολικού έτους 2022-23, και,

β) την πρόσκληση που σας απευθύνει το Δ.Σ. του συλλόγου για την καταβολή της ετήσιας συνδρομής σας προς αυτόν.

Στο έγγραφο αναφέρονται και τα στοιχεία επικοινωνίας όλων των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

Για τη διευκόλυνση της συγκέντρωσης των συνδρομών οι εκπαιδευτικοί μας δάσκαλοι/ες των τάξεών μας θα τις συγκεντρώνουν αυτές από τα ίδια τα παιδιά σας από την Τρίτη 17/10/2023 έως και την Παρασκευή 20/10/2023, σημειώνοντας το όνομα κάθε οικογένειας σε ονομαστική κατάσταση. Στη συνέχεια τα χρήματα θα παραδοθούν από εμένα προσωπικά στον ταμία του Σ.Γ.Κ. ώστε να εκδοθούν και να σας προωθηθούν οι σχετικές αποδείξεις.

Επίσης, εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ. σας ενημερώνω ότι σύμφωνα με την απόφαση που λήφθηκε από το Σχολικό Συμβούλιο του 1ου Δ.Σ. Δράμας κατά τη συνεδρίασή του της 11ης/10/2023 και παραλλήλως από το Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ., λόγω της λήξης της διετούς θητείας του παρόντος Δ.Σ. του συλλόγου, την Τετάρτη 25/10/2023, στις 17:30, σε αίθουσα διδασκαλίας του παλαιότερου κτιρίου του σχολείου μας, θα πραγματοποιηθεί η Απολογιστική Γενική Συνέλευση του συλλόγου και από τις 18:00 έως τις 20:30 θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του για τα επόμενα δύο σχολικά έτη (Οκτώβριος 2023 – Οκτώβριος 2025).

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμείτε να συμμετάσχετε ως υποψήφια μέλη του νέου Δ.Σ. στις εν λόγω εκλογές μπορείτε και πρέπει να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας, είτε με email που θα στείλετε είτε τηλεφωνικά, αποκλειστικά στην Πρόεδρο του Σ.Γ.Κ. κ. Δέσποινα Καλπάκη (τηλ. 6974630452 & syllogosgk.1dimdramas@gmail.com) από αύριο Σάββατο 14/10/2023 έως, το αργότερο, και την Τρίτη 24/10/2023, παραμονή διεξαγωγής της εκλογικής διαδικασίας.

Για οποιοδήποτε θέμα σχετικό με τα ανωτέρω και για την παροχή περισσότερων διευκρινήσεων μπορείτε να απευθύνεστε στην Πρόεδρο και, ασφαλώς, και στα άλλα μέλη του τωρινού Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ..

Θερμή παράκληση σας απευθύνουμε, τόσο το Δ.Σ. του Σ.Γ.Κ. όσο και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας να τιμήσετε με την ενεργό συμμετοχή σας την εκλογική διαδικασία και την όλη προσπάθεια που θα καταβληθεί και προσεχώς για τη διατήρηση και την περαιτέρω βελτίωση της συνολικής παρουσίας και συμμετοχής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων στη ζώσα πραγματικότητα της σχολικής μας κοινότητας!

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Δράμας

Τσορτανίδης Χαράλαμπος